Algemene Voorwaarden

 

Goed om te weten:

Midgetgolf is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.
De speelduur van één potje midgetgolfen is ongeveer 75minuten.
Per baan zijn maximaal 6 spelers toegestaan.
Het nuttigen van eigen consumpties is helaas niet toegestaan.
Het is een buitenactiviteit.

Drugs en alcoholgebruik

Het gebruik van drugs is niet toegestaan. Bij verdenking van drugsgebruik behoudt het personeel van Midget Golfbaan Parkhaven het recht de persoon in kwestie niet te laten meespelen en te verzoeken het terrein te verlaten. Dit geldt ook voor overmatig alcoholgebruik.

Aansprakelijkheid

Midget Golfbaan Parkhaven houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Het meebrengen van waardevolle spullen geschiedt op eigen risico. Er zijn geen kluisjes aanwezig. In geen geval kunt u uw eigendommen achterlaten bij het personeel achter de bar.

Eigen risico

Het deelnemen aan het spel geschiedt op eigen risico. Lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Midget Golfbaan Parkhaven kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Instructies

Instructies en aanwijzingen van het personeel dient ten alle tijden te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel van Midget Golfbaan Parkhaven het recht u te verwijderen van de locatie.

Schade

Midget Golfbaan Parkhaven behoudt het recht om schade aan haar eigendommen te verhalen op de aanrichter of de verantwoordelijke daarvan. Hieronder valt ook misbruik van het brandalarm en schade aan brandpreventiemiddelen. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.

Heb je een vraag?

Bel: +31 (0)10 476 56 16