Cursus Plat Rotterdams

Prijzen

Per persoon

Cursus Plat Rotterdams en Green Egg BBQ grill menu €57,00

Cursus plat Rotterdams €28,50

De prijzen zijn inclusief BTW. Bij minder dan 15 en meer dan 50 personen is de prijs op aanvraag.

Offerte aanvragen

Rotterdam: Prachtige stad. Mooie skyline, enorm opgeknapt sinds 1940 en je kan er winkelen tot je erbij neervalt in de koopgoot. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom fleuren wij jouw familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams!

Cursus plat Rotterdams

De cursus plat Rotterdams voor beginners wordt gegeven door Roel Pot, bekend van de NS reclame en het inspreken van de plat Rotterdamse audio guide van Sightseeing Rotterdam. Een Bekende Rotterdammer dus! Wat je kan verwachten? Dat laten we Roel zelf even uitleggen:

“Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot uw eigen vocabulaire. Door middel van een interactief programma, compleet met quiz, leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.”

Bij dit arrangement is het volgende van belang
  • De Cursus Plat Rotterdams duurt 1,5 uur, incl een pauze en borrel
  • Het spel wordt georganiseerd onder begeleiding van Roel Pot
  • Het arrangement is te boeken vanaf 15 personen
  • Het arrangement wordt gehouden op het terras

Tijdens de cursus kun je onbeperkt genieten van de Hollandse bar. Natuurlijk verzorgen wij hierbij ook lekkere hapjes:

  • Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip
  • Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami
  • Bitterballen, gehaktballetjes en kaaskroketjes.
Combineren

De cursus Plat Rotterdams is goed te combineren met andere arrangementen. Naast het terras is de midgetgolfbaan en aan de overkant starten verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Sightseeing Rotterdam en Segway Rotterdam. Hierdoor is de cursus snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De locatie van Midget Golfbaan Parkhaven is Parkhaven 22 aan de voet van de Euromast.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Offerte aanvragen


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Beschikbaarheid & Reserveren

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug